Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Stripe-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Maksuja voi tehdä American Express-, Apple Pay-, Mastercard- ja Visa -maksutavoilla.

Valittuasi maksutavan vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu suoritetuksi kauppiaalle.

Kun maksat Stripen tarjoamalla maksutavalla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä: https://stripe.com/en-fi/legal

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja muut velvoitteet.

Toimitukset

Palvelut ovat käytettävissäsi heti tilauksen jälkeen. Ostettuasi palvelun, joka toteutetaan kokonaan tai osittain verkko-oppimisympäristössä, saat heti tilauksen ja maksutapatuman jälkeen sähköpostiisi sekä vahvistusviestin että erikseen kutsuviestin, jossa on mukana linkki palveluun.

Maksuttomien palvelujen tai materiaalien kohdalla tilauslomake pyytää yhteystietosi, jonka jälkeen voit suorittaa tilauksesi loppuun, ja saat sekä vahvistusviestin että kutsuviestin, jossa on linkki palveluun.